5 thoughts on “Happy New Year!

 1. Beste Rob , lieve Liesbeth en aanhang .
  Dat ziet er weer erg professioneel uit en zeker het mooie weer moet jullie veel energie geven om al de sinaasappel bomen een goed en gezond “bedje” te geven. Namens Aimée en mij een prachtig en gezond 2013 en wij hopen dat het komend jaar jullie bijzonder uitdagende plan echt gaat lukken en dat Quinta da Fonte Velha jullie nieuwe hoofdzetel mag worden !
  Hartelijke groet Gerard

 2. Da’s mooi! Terug naar de natuur. Hopelijk zonder spierpijn een glaasje Champagne heffen op een nieuw jaar met een geweldige uitdaging. Succes allemaal. Hartelijke groet, Bart

 3. Hallo Rob en Liesbeth, en kinderen met/zonder aanhang

  Dank voor jullie goede wensen en we wensen jullie natuurlijk ook een mooie jaarwisseling toe vanavond en een gezond en gelukkig 2013!
  Jullie zijn dus met zijn allen lekker aan het werk, aan het “ecologisch boeren” kun je wel zeggen.
  Ziet er goed uit, wat jullie dat de afgelopen maanden allemaal hebben opgestoken hoe je die waterhuishouding kunt verbeteren, en daarmee het groei- en vruchtopbrengstvermogen kunt verbeteren.
  Groetend en tot ziens, we zullen het zeker eens met eigen ogen komen aanschouwen.
  Gezien en Ruud

  P.S.
  Wij zijn net terug van een mooie rondreis door Thailand, Bangkok, River Kwai, Chiang Mai, Jungle tour en een paar dagen strand op eiland Koh Chang. Veel mooie tempels gezien en het heel andere leven en cultuur in Thailand beleefd, alsmede een aantal backpackerachtige ervaringen, ook wel eens aardig om te doen, prachtig weer gehad, maar het landschap biedt niet zo veel moois vinden wij.

 4. Lieve allemaal,

  Zo te zien maakt jullie ” nieuwe jaar” een Zonovergoten start!!!!!!! Dat kan alleen maar nog mooier worden dan het nu al is. We wensen jullie veel liefdevolle arbeid toe. Dat jullie elke seconde veel “liefde” “geluk” en “plezier” mogen beleven van dit paradijselijk plekje op deze bijzondere aarde. Daar twijfelen we niet aan want jullie dynamiek is oneindig!

  Lieve groet ellen en pieter

 5. Uit Maasbree wensen wij jullie allemaal een spetterend en gelukkig nieuwjaar toe. Wij zitten hier in de regen. Heel veel gezelligheid gewenst met de werkzaamheden, maar dat lukt jullie wel zo te zien!!
  Henk en Mariette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s