8 thoughts on “Vrolijk kerstfeest en een liefdevol 2015!

 1. Geweldig! Levende Kerststal, zo leuk.
  Hahaha, echt mooi gedaan.

  Fijne feestdagen en een bruisend uiteinde.
  En een gelukkig 2015..

  Groetjes,
  Saskia

 2. Lieve allemaal,
  Ik zie het al 2015 word een topjaar voor jullie!!! Geweldig om jullie spirit te zien!Steek de kaarsen maar aan….ook van ons al het wenselijke voor jullie allemaal en vooral “liefde♥”

  Date: Wed, 24 Dec 2014 20:55:54 +0000
  To: ellen.koppens@live.nl

 3. De allerleukste kerstwens van 2014! Wat zullen jullie ontzettend veel plezier gehad hebben. Liefs! Yvonne en Fred

 4. En wie is nu die baby? Dat de herders hermafrodiet zijn is ok, en dat de Engel een man is, maar die baby blijft een raadsel. LEUK!

  Dorien van Doorn Dr van Beurdenstraat 12 5171 GB Kaatsheuvel Telefoon : 0653331488

 5. Lieve allemaal, Wij wensen jullie een hele fijne kerst en nieuwjaar toe! Wij waren blij verrast met jullie stal van de Quinta da Fonte Velha. Heel mooi gedaan. Leuk om samen zoiets te maken.

  Wij hebben met onze zonen een mooie kerstdag gehad. Zijn met z,n allen naar opa gegaan, en hij heeft moeite gedaan om zijn leven aan onze kinderen nogmaals te vertellen.

  Morgen wordt ik 60 jaar, een hele gewaarwording en eigenlijk ook weer niet. Het leven gaat verder en ik leer nog steeds meer bij. Onze kaart komt na nieuwjaar, volgens 30 jaar gebruik. Maar voor jullie alvast een reactie. Heel veel liefs samen met jullie kinderen en we hopen elkaar gauw weer te zien! Xxx Yvonne en Aart

  Verstuurd vanaf mijn iPad

 6. Alle bewoners van deze mooie Kerststal, vanuit het zomerse Santiago de Chile, een gezegend Kerstfeest en spetterend 2015! Ab, Diana en Amanda Pasman

  Verstuurd vanaf mijn iPad

 7. Hoi lieve Liesbeth en andere mooie stalbewoners, wat een ontzettende leuke foto! Ik kreeg er nog meer n kerstgevoel van! Leuk om ook te lezen hoe t jullie t afgelopen jaar is vergaan en wat er allemaal weer is gebeurd! Knáp veel werk verzet en vooral ook genieten van nieuwe mogelijkheden en ontmoetingen. Ook wij hebben een heerlijke kerst gehad samen met de familie en zelfs een dik pak sneeuw wat wil je nog meer. Vandaag een mooie zon erbij prachtig! Veel gewerkt in t ziekenhuis mijn collegaatje heeft n oogontsteking dus dat wat even goed plannen maar t was weer berengezellig ! Ja wat waren bij ons de hoogtepunten, vele ook, ik probeer n fotoboek te maken en dan zie je t weer! ‘T geluk zit in t bij elkaar zijn, voor ons ook reizen, mooie dingen gezien! Muziek en stilte gezondheid, veiligheid en t besef dat we t goed hebben! We wensen jullie een heel fijn 2015! Heel veel liefs en een dikke knuffel!! Jeanine en dick Verstuurd vanaf mijn iPad

 8. Lieve Vrienden,

  Voor jullie een fijne jaarwisseling en een mooi 2015. Prachtig al jullie ontwikkelingen en plannen. Bewonderenswaardig en fijn dat ik een beetje mee mag kijken.

  Nico

  Ps vond verwonderde, vrolijke blik van Jozef een zegen na vele jaren klassieke Kerststal.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s